Om VV Gruppen AS

VV Gruppen AS, står bak avdelingene VVTEKNIKK og VVPARTS. Vår erfaring er din trygghet. VVTEKNIKK og VVPARTS har i mer enn 30 år jobbet med vann, varme kjøling og ventilasjon. Vi holder til på Dilling i Moss kommune. Om du behøver vår hjelp, ta kontakt med oss.

Over 35 års erfaring

Bedriften ble etablert av Terje jordfald, som Oljefyringsservice i 1979. Som resultat av en sammenslåing, i 1985, ble VV Teknikk AS det nye navnet. Bedriften har siden hatt lokaler i Larkollveien 10 på Dilling i Moss kommune. 

VVTEKNIKK er opptatt av miljøet og er en miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. I den senere tid har vi også lagt stor vekt på å tilby produkter og løsninger som benytter fornybar energi. VVTEKNIKK leverer komplette løsninger for vannbåren varme med gulvvarme, radiatorer og viftekonvektorer (fan-coils). Vi kan bl.a. tilby et unikt solvarmesystem i kombinasjon med varmepumpe. Vi tilbyr installasjon og service på ventilasjons-, varme- og sanitær- og alle typer kuldeanlegg. Vi har et tverrfaglige arbeidsmiljø, med mange dyktige ansatte og setter fokus på fornøyde kunder.

Vår erfaring er din trygghet!

  1. Misjon

Vi leverer salg, service og montasje alt innen VVS. Rørlegger, ventilasjon, varme ,kjøling varmepumper. Lang fartstid ( etb 1979) høyt kunnskapsnivå på alle ansatte, Rask responstid, Vi kan faget, Konkurransedyktige priser

  1. Visjon

 Vi ønsker å bli ledende totalentreprenør på salg, service og installasjon innen varme og VVS i Østfold og omegn (Østlandet)

  1. Verdier

Alle våre medarbeidere er håndplukket for sin kompetanse og atferd. Våre medarbeidere er på hvert sitt fagfelt. Alle våre oppgaver løses på den beste og mest effektive løsningen for hvert enkelt oppdrag. Ingen oppdrag er like! Vi ordner det

  1. Omdømme

VV Teknikk har godt omdøme blant være faste og nye kunder. Vi omtales ofte som «De som får jobben gjort» Vi er raske til og utføre våre jobber til rett pris! Enten det er Fast pris eller etter avtale

Vår 24 timers vakt ordning er også ganske unik i vår bransje

  1. Mål

Våre mål er å ha solid omsetningsøkning fra 30 mil til 45 mil innen utgangen av 2022. og bli markedsleder for levering av alt inne VVS i utgangen av år 2022 på østlandet.